ponedeljek, 30. april 2012

Nove obešanke

Ja kot ste ugotovili že iz naslova sem še vedno pri das masi ... nastali sta še dve obešanki in sicer prva bo verjetno za kolegico, ki praznuje rosjtni dan, druga pa kar tako, ker mi je bil odtisek tako pri srcu, da sem ga morala kaj hitro spravit na das maso.

Prijetne praznike vam želim v prečudovitem sončnem vremenu.








nedelja, 22. april 2012

Še dve das ploščici

Evo še kar ne morem stran od das mase ...














Prvi rojstni dan

Ne vem ali se voščilnice za prvi rojstni dan otrok sploh podarjajo, ampak temu medvedku se je bilo kar težko upret ... Medvedek je digi štampiljka, ki sem jo našla na strani Cre8tive Hans. Pobarvan je z Bic markerji, blaon ter nosek pa sta prevlečena s Glossy Accents. Napis pa je "freebie", ki ga najdete nekaj postov nazaj na mojem blogu.









Pozdravček! M.

torek, 17. april 2012

Magneti iz das mase

Zadnje čase me je res obsedla das masa. Ne samo ploščice narejene iz nje, ampak tudi magnetki. Das maso sem razvaljala na primerno debelino in jo pustila, da se posuši in potem .... so prišle na vrsto štampiljke. Vsak krogec sem najprej poštampljala s štampilko pisave in potem nanj odtisnila različne motive (rožice, metulčke). Za podlago sem uporabila distress blazinice s katerimi sem posenčila tudi robove, za odtis motiva pa StazOn črno blazinico. Rožicam sem dodala še različne perlice s pomočjo Parlen Maker tubice. Na koncu sem na zadnjo stran prilepila magnetek in eden že krasi moj hladilik.

Ker sta dva magnetka v črno-rdeči kombinaciji ju prijavljam na izziv craftalnice.
 



 Pa še preostali magnetki in pa ena skupinska :) 




        
 


Hvala za ogled in lep pozdravček!



 

ponedeljek, 16. april 2012

Darilo za diplomo

Danes je diplomirala moja najboljša kolegica s faksa. No, pa je ena od naju le prilezla do konca ... Za to priložnost sem ji pripravila majhno presenečenje, ki jo bo vedno lahko spomnilo na ta čudovit trenutek.









sobota, 14. april 2012

"Das" ploščice

Z das maso sem se srečala že kot otrok. Iz nje sva skupaj z mamo izdelovale različne okraske za na božično drevo. V bistvu dolgo časa nisem vedela kaj pametnega bi se še dalo izdelati iz nje ... ko sem nekega dne videla stvaritve Vixi, ki me je s temi svojim unikatnimi ploščicami zelo navdušila. Po nekaj poskusih sem obupala ... do predkratkim, ko me je na "otočku" zopet spodbudila Daia s svojimi čudovitimi Gorjuss in Tilda ploščicami. Pa sem si rekla, treba je poskusiti znova. In nastalo je sledeče ...








Dai se morem res lepo zahvalit, da mi je dala veliko nasvetov in spodbude, da sem se lotila teh ploščic in da se z vsako znova nekaj novega naučim.

sreda, 11. april 2012

Črno-rdeče ... rdeče-črno

Na craftalnici je tokratni izziv črno-rdeča kombinacija, ki je meni mimogrede najljubša kombinacija, sploh pri izbiri oblačil in pa seveda ustvarjanju. Ker imam tole štampiljko (My paper World Grass and Embellisments) že kar nekaj časa doma, ampak je še nikoli nisem uporabila, sem se odločila, da bo za tokratni izziv kar prava. Okrasila sem jo s perlicami, ki so narejene s pomočjo Parlen Makerja pastelno bele barve. Še dodatek pentljice in ....





ponedeljek, 9. april 2012

Metulji

Kljub mrzlemu vremenu v mojem kotičku nastajajo prav pomladanske voščilnice. Tokrat so na vrsti metuljčki in tule sta dva, ki romata k prijateljem v Ameriko. Malce sem sse zopet preizkusila v embosingu (pisava na prvem metulju), ampak se mi zdi, da zgubim več živcem s temi prahci kot s čemerkoli drugim hehe. Uporabila sem tudi nekaj Pic tixx barve z bleščicami na drugem in na prvem pa malo stikelsov, da se metuljčka malce svetita.

Uživajte, kljub mrazu, v tem sončnem popoldnevu.








torek, 3. april 2012

Cvetlični lonček

No pa sem pozabila, da je materinski dan že mimo in sedaj lahko objavim voščilnico, ki sem jo podarila za ta praznik svoji mami :) V notranjosti jo je čakala pesem Toneta Pavčka. Prilagam še link, če boste same želele izdelati kaj podobnega. LP



ponedeljek, 2. april 2012

"Farewall" voščilnica

Brat me je prosil, če lahko izdelam voščilnico za njegovega sodelavca, ki se poslavlja in odhaja na novo delovno mesto. Oblikovanje voščilnic za moške mi vedno dela težave ... glede motiva, dodatkov itd. Tako da sem se odločila za popolnoma enostavno voščilnico in nastalo je tole ...