petek, 10. avgust 2012

Oranžna poroka / Orange wedding

*Ne pozabi na moj slasten bombonček - klikni tukaj!*
*Don't forget about my yummy candy - click here!*


Pred časom me je kolegica prosila naj ji naredim posebno darilo, saj je povabljena na poroko. Na OtokuZakladov je nekaj podobnega ustvarila že Daia in meni je bila tale obešanka tako všeč, da sem se je tudi sama lotila. Odtis je od Magnolije, dodala sem še imeni ženina in neveste ter datum poroke. Ker bo poroka oranžno obarvana (nevesta bo nosila oranžno obleko, ženin pa oranžno kravato) sem se poskušala držati belo-oranžne tematike. Za obešanko sem izdelala tudi škatlico in pa še dve voščilnici, da bo imela kolegica malce večjo izbiro. Za voščilnice sem uporabila prelepe Vladkine poročne napise. Res so zelo dobre kvalitete in napisi so enkratni. Sovici pa sta iz seta Artemio štampiljk. 

A while ago my friend asked me to create something special, because she is invited to the wedding. And I saw a great wedding hanger which Daia created on forum Otok Zakladov and immediately thought that that would be a perfect wedding gift. So I made a hanger with Magnolia Wedding stamp on it, added some flowers and brides & grooms names and date of the wedding. The bride will be wearing an orange dress and the groom will have an orange tie, so everything will be in orange stile, so I tried to stick to the orange-white team. I also made a box for the hanger and two cards, so my friend could decide which one will suit the couple the most. For cards I used Vladka's wedding stamps which are really great and of really high quality. The little owls are form Artemio stamp set. 









 




Zadnje čase res ne objavljam veliko, saj se še vedno nenehno ukvarjam z diplomo. Vse sicer ne gre po načrtu, se pa premika … upam, da bodo že enkrat nehali komplicirati in bom lahko zaključila zadevo septembra. Res bi potrebovala malo oddiha in pa seveda zopet začela iskati službo … povem vam, raje bi šla kopati jarke kot pa še podaljševati tole agonijo.

I am really busy with my diploma lately. Everything is not going according to plan, but at list it is moving ... I really hope that they will stop complicating things so I could end this in September... I really need a rest from this and finally start looking for a job AGAIN...  I tell you, I'd rather go and dig ditches than to continue this agony.


Imejte se lepo za vikend in hvala za obisk.

I hope you’ll have a great weekend and thank you for stopping by.

Mojca***

11 komentarjev:

Klara pravi ...

Ooooooo, kako je to prekrasno. Obešanko si zelo lepo pobarvala. Škatlica in čestitki pa delujejo tako elegantno. Zelo mi je všeč oranžno bala kombinacija. Pridna...čista petka. :))

Doreen pravi ...

Wow gorgeous work Mojca,love all your designs and colours.xxx

Tanja E. pravi ...

Čudovite so vse te tvoje obešanke, tudi tale je ena izmed njih. Zelo mi je všeč. In pripadajočo čestitko si prav tako enkratno naredila in začinila z Vladkinimi štampiljkami. Zelo lepo:))
Spomnila si me tudi na moje čase diplome, zdaj se mi zdi to že dobesedno moje "prejšnje" življenje:)) Želim ti veliko moči in energije, prav pred koncem se res velikokrat zdi, da ne moreš več, ampak to je jutranji svit pred čudovito jutranjo zarjo, tako da veselo dalje, LP:))

Helena pravi ...

Krasna obešanka - zelo lepo narejena. Tudi voščilnice so krasne. Tile napisi so res mega, a ne?
Upam, da končno sčaraš svojo diplomo :) Vem, kako je in ti želim, da bo kmalu za tabo.

Teresa pravi ...

Wow these are all beautiful Mojca, gorgeous colours too.
Have a lovely weekend. Teresa xx

Andreja pravi ...

Vidim, da se vse vrti okoli ljubezni in da si tudi ti uporabila nove Vladkine štampiljke :-))
Krasne čestitke si naredila in tudi obešanka je čudovita!
Glede diplome pa ti želim, da bi ti jo uspelo čimpreje spraviti pod streho, si natočiti kozarček dobrega vinčka in narediti en velik zadovoljen izdih sreče :-))

Tina pravi ...

Kako zelo lepi čestitki...všeč mi je eleganca in prefinjenost. Pa obešanka je tudi krasna.

Keti's Projects pravi ...

Super obešanka (sama še nisem kaj takega poskusila morda pa še bom) in voščilnice. Clean and simple.

Želim ti veliko sreče pri diplomi in da čimprej zaključiš. Na koncu jevedno najslabše, ko se komplicira pri "nepomembnih zadevah".

Lep dan ti želim. K.

Janja Z. pravi ...

Lušten je tale kompletek, pa zelo lepo narejen. Se vidi, da si natančna in točno veš koliko in kaj paše kam.

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

krasne, prekrasne voščilnice. lepe & elegantne. te tvoje ploščice iz das mase so pa tako luštne ;)

MA-MI pravi ...

Krasni izdelki. Všeč mi je nevesta v oranžni barvi ... tudi jaz sem bila na eni poroki z nevesto v oranžnem. Imela je tako lep šopek ... zeleno kroglo z oranžnimi kroglicami. Lp, Maja