sobota, 22. oktober 2011

Tagci

Jah, matrala sem se in matrala pa je nastalo tole ... Nisem še čisto vešča z embosingom pa je tam pa kje kaka pikica pa tudi tagec je na roke narejen in tukaj res zavidam enim, ki imajo hroščka ali sizix :)

Torej danes nič posebnega, bel odtisek je narejen s štepilko in  versa mark blazinico, embosiran z belim prahcem. Rožica je iz serije Color me crazy. Nisem se je odločila barvati, ker se mi je zdelo, da bela na modri podlagi boljše izpade.




10 komentarjev:

Marina pravi ...

Zelo zanimiv tagec si izdelala... Če se boš pa kdaj odločala za nakup hrošča ali pa big shota, ti pa definitivno priporočam big shot... Čeprav je baje tudi nova mašina od spellbinders zlo zlo dobra, samo ne grejo pa not debelejše sizzixove šablone...pappa

Mojca pravi ...

O hvala za nasvet, bom imela v mislih, ko bom šla na tole misijo enkrat ;) LP

Janja pravi ...

Lep tagec je. Dobro je izpadel izrez in rožica. Lp

Mojca pravi ...

Janja hvala! Ful se trudim, ker v bistvu, če nimaš vseh živih pripomočkov je veliko težje narediti zelo lep izdelek, sploh če je veliko okroglih linij. Pač se moraš znajti :))) LP

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

lepo si se potrudila in znajdla!
lahko ti zaupam,da boš vedno bolj ponosna na svojo iznajdljivost, kot pa na vse tiste pripravice in pripomočke, ki naj bi ti pomagale pri ustvarjanju.
ni lepšega kot pogruntat nekaj svojega.
tudi meni tole vroče embosiranje ne gre najbolje, al premalo odštempljam al pa preveč, pa se mi prahec ne posuje dovolj enakomerno, itd, itd.

Andreja pravi ...

Prav fletno izgleda :-))

Mojca pravi ...

Natali ... ja saj, embosing še ni tak problem kot na roke izrezat lep krog ;) amapk itak me tale enrgija pri izdelavi tako napolni, da je na koncu vse pozabljeno :)

Goga pravi ...

Zelo lep, včasih je potrebno volja in ti vse mašine ne pomagajo pri izdelavi :).

MA-MI pravi ...

Zelo lep je, všeč mi je ta belo-moder kontrast.

BojaMoja pravi ...

:) lep, enostaven tagec, prav kliče darilo, da ga privežeš nanj :)