četrtek, 2. julij 2015

As You Like It Challenge Favourite Sport

Že je čas za nov izziv na blogu As You Like It Challenge in glasi "najljubši šport" in seveda ZAKAJ? Obožujem vodo in plavanje je sigurno eden izmed mojih ljubših športnih aktivnosti. V vodi se sprostim in se napolnim z energijo. Kateri pa je vaš najljubši šport?
 
And it's time for another As You Like It Challenge. The theme is called "Favourite Sport" and don't forget to tell us WHY? I love water, so one of my favourite sports is definitely swimming. It makes me relaxed and full of energy. What's your favourite sport?




Sponsor: Shape EZ



Upam, da se nam pridružite na izivu As You Like It Challenge. In seveda pokukajte na blog in si oglejte tudi ostale izdelke designer tima.

I hope you'll join us at As You Like It Challenge and do give some credit to our designer team by checking out their lovely projects. 
Hugs!
 
*MojcA*

13 komentarjev:

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

superca je
lepo poletje
in čofotanje
Tamara

Sarah pravi ...

What a brilliant card Mojca!! Hopefully you don't look like that in your swimmers though!! xx

Sue pravi ...

Fabulous card Mojca, I love the fun image and stunning colouring.
hugs Sue xx

Vladuška pravi ...

He he he, nadvse posrečen motiv in krasno si ga pobarvala. Jaz nisme športnik po duši, sem pa zdaj že nekaj časa navdušenec nad Pilatesom. Plvanje in voda pa so mi tudi blizu.

Metuljčica pravi ...

Super motiv, ki poživi čudovito voščilnico. Sama rada planinarim, kolesarim, plavam in tečem, se pa zdaj učim rolati in če po pravici povem mi ne gre ravno dobro.......Uživaj v poletju.

Helena pravi ...

Iiii, kako odštekan motiv :) Krasna voščilnica.
Hm, od skupinskih športov bi na prvo mesto dala odbojko. Kolesarim rada, če me nihče ne priganja. V hribe in gore pa me vleče tudi zaradi dobre družbe.

Annette pravi ...

Hahahaah, what a fun image. He's fab. Love the rubber ring!
Hugs
Annette
xx

oldpunca pravi ...

He, he, kakšen simpatičen motiv! Super si ga pobarvala in napis lepo paše zraven. :-) Plavanje je tudi moj najljubši šport. Plavam pa najrajši v morju. :-)))

Janja pravi ...

Kako posrečen motiv :)). Super barve in zelo lepo narejeno. Lp

vilinke pravi ...

CAS voščilnica mi je zelo všeč motiv pa res "zažiga"
LP Vilinke

Martina pravi ...

Hudo dober motiv. Sama nisem ravno za hitre športe, imam pa rada sprehode, hodim v hribe, drugače pa se bolj držim joge.

Ne-Ja pravi ...

Svetoven motiv in zopet lepo pobarvan :). Tudi jaz obožujem vodo.

Andreja pravi ...

Zelo prisrčna voščilnica :-)) Uživa v poletju!