sreda, 19. junij 2013

Mix Media - finally gathered the courage

Torej že vrsto let me slikanje navdušuje ... in ja, moram priznati, da sama risati ne znam ... me pa male tubice, palete in čopiči že od malih nog privlačijo in imam pred njimi strašen rešpekt. Tako, ko dvomimo v svoje sposobnosti, pa nas ena zadeva vleče in vleče ... no in tokrat sem se tudi sama prepustila in poskusila ustvarit svoj prvi mix media izdelek. Zelo bom vesela kakršnihkoli nasvetov, kritike zelo dobrodošle, saj samo na ta način človek napreduje :) Aja pa Sonja je prava mojstrica v tej tehniki in me vedno znova navdihuje s pestro opaleto barv in motivov, enostavno enkratna je.

Ok, I finally decided to gather the courage and make my first mix media project. I must confess that I really don't know how to draw, but I love paints in little tubes, pallets and brushes from early childhood and have a tremendous respect for them. Even though I really questioned my abilities with this technique for some time now it just kept pulling me to try it :) And well I caved and here it is ... I would really appreciate your comments, advices and critique so I can get better. And oh, Sonja is the one that always impresses me with such beautiful peace in this kind of technique, she is just the best :)






Hvala za današnji obisk in upam, da vam ni prevroče od tegale tropskega vremena:)

Thank you for looking today and I hope you are somewhere that is cool, since the weather is giving us the full tropical treatment :) Hugs!

*Mojca*


20 komentarjev:

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Mislim, da je tvoj pristop krasen,
voščilnica je čudovita
napisa pa se le drži
lp Tamara

oldpunca pravi ...

Meni je tudi tale mix-media zelo všeč. Tvoj izdelek pa je čudovit :-) Super si kombinirala barve.

helena pravi ...

Čudovito ti je uspelo. tak zajec ko si ti, sem tudi sama, ampak z vsakim poskusom mi je lažje. Sonja je pa itak prava mojstrica!

Vladuška pravi ...

Meni se tole zdi super in zdi se mi, da ta tehnika dopusca marsikatero naso ustvarjalno napako in mene navdusuje ravno to, da se lahko malo "izzivljam" :)) Sonja je definitivno mojstrica. Jaz pa se znajdem tako da uporabljam kar izrezke iz sablon, ker mi risanje tudi ne gre od rok :) Skratka, meni je zelo vsec ta tvoja tablica in krasne barve so in tudi plasti so mi zelo vsec.

Sarah pravi ...

Morning Mojca, it's quite hot here too today so I sympathise!! You are a braver woman than me at trying this technique - I wouldn't know where to start lol. Your colour choice is brilliant and you've made a fab job!! Well done xx

Hali pravi ...

kRASNA JE!

Klara pravi ...

Meni je zelo všeč, ker ni toliko poln vsega... v bistvu si se igrala samo z reliefom in barvami. Jaz sem do sedaj uspela narediti samo tri mixed medie na platnu in sproti eksperimentiram in se učim...v tem je ves point...eksperimentirat. :)

As.I.Do.Rodos. pravi ...

wonderful colours great card Ginny x

Simko pravi ...

Prav lepo si tole naredila. Sama te tehnike še nisem poskusila, ker ne vem, kje se je naj lotim... :). Mogoče pa negega dne...
Pozdravček,
Simona

Sue pravi ...

WOW!! This is gorgeous Mojca. I love the sunny colours and wonderful texture you have created too.
hugs Sue xx

Suzy pravi ...

Za to mojstrovino se mi pa zdi, da ni potrebno nobeno znanje risanja. Čudovito je.

Janja pravi ...

Barvna kombinacija je čudovita. Všeč mi relief in napis, ki je lepo poudarjen. Mislim, da ti je zelo lepo uspelo :). Lp

Sonja pravi ...

Čudovita je, tako polna barv, da kar sije kot sonček. super ti je šlo in upam, da boš zdaj nadaljevala. Pri tej tehniki ni prav in narobe, je samo eno samo uživanje pri ustvarjanju. Z nekaj smisla za sestavljanje barv in kompozicijo, kar ti prav gotovo imaš, lahko nastanejo lepi izdelki. Prav nič ne kaže, da bi bil to tvoj prvi poskus.
Hvala za omembo.

nnalorac pravi ...

I did dabble with some paints awhile back and really enjoyed it, yours looks fun. Love your colours and creative design. Carolxx

Renata pravi ...

Čudovita!

Annette pravi ...

So pretty. Glad you gave it a try as it's lovely.
Hugs
Annette
xx

Nella pravi ...

Predhodnice povedale vse in se popolnoma strinjam - super ti je uspelo in nastala je čudovita voščilnica :)

Anonimni pravi ...

Prekrasne boje, jako zivo, i bas ljetno raspolozenje daje tvoja čestitka. Meni se jako svidja.
Lp, Sonja.

Andreja pravi ...

Kaj naj rečem Mojca kot samo Vauuuuu :-)) Super mixed media ti je uspel v čudovitih barvah! Lahko nadaljuješ .-))))
Jaz pa še zbiram pogum, čeprav mi je ta tehnika noro dobra!!!

Danica pravi ...

Krasna. Mešanje barv ti je čudovito uspelo:)
Lp Danica