ponedeljek, 2. julij 2012

SeeRock Festival

Kot obljubljeno vam tokrat pokažem slike z letošnjega SeeRock Festivala. Bilo je vroče, bil je dež in predvsem je bila dobra glasba ... pa ne bom preveč razlagala ... preberite si še reportažo in pa seveda si oglejte še preostale slike na sledečem naslovu: See Rock Festival 2012 - the Cult and Guns N' Roses wrestle for supremacy.


As I promised I will show you some pictures from the SeeRock Festival. It was hot, it was showery but in the end it’s the good music that counts... To cut a long story short ... You are welcome to read more and see the rest of the pictures at the following link:See Rock Festival 2012 - the Cult and Guns N' Roses wrestle for supremacy.


 Pa za pokušino ... 


Here are some of the pictures ...



Sonata Arctica






Soulfly


 




 The Cult

 




 

Guns N'Roses







Seveda se že veselim sredinega koncerta v Kinu šiška, tam se zopet srečam z eno mojih najljubših skupin The Cult. Zopet upam na foto akreditacijo, držite pesti. 

Of course, I am looking forward to Wednesday's concert in Kino Šiška, where I will be able to listen  once again to one of my favorite bands The Cult. I hope for another photo accreditation, fingers crossed.


Imejte se lepo in hvala za obsik.

Have a good time and thank you for visiting my blog.


Mojca***

3 komentarji:

Vladuška pravi ...

ooo, superca, krasne fotke. Meni so festivali na prostem super, ker je zrak, ker je prostor. In se lepo vsedeš na travo in uživaš. Me je prav zanimalo kako so bili Gunsi v okrnjeni postavi. Sem prebrala in si nekako tako tudi predstavljam, da ob starih komadih pozabiš, da to ni čisti original, ampak vseeno te ponese v evforijo starih dni :)) Držim pesti za foto akreditacijo.

Mojca pravi ...

Vladka, hvala za lep komentar ... in ja Gunsi niso več to kar so bili, brez Slasha to pač ni to in tudi Axel ima na žalost veliko drugačen odnos do svojega občinstva kot včasih. Za akreditacijo pa bolj slabo kaže :( in kot sem videla je koncert razprodan!!! tako da sploh umapam, da bom lahko šla ... LP M

Klara pravi ...

Krasne fotke...vsaka ti čast...prava rockerica po duši... :))