torek, 26. junij 2012

Letalo / aeroplane

Tokratni izziv pri Lili's liitle Fairies je "čas za zabavo". Izbrala sem LOTV odtis fantiča, ki se igra s svojimi aviončki. Pobarvala sem ga z BIC Markerji in moram priznati, da so me zelo namučili! Ne mešajo se tako lepo kot Copic markerji na žalost, so pa nek približek. Edina škoda je, ker paketek ne vsebuje veliko razločnih barv, tako da je ustvarjanje prehodov med barvami zelo oteženo. Tokrat nisem kaj dosti komplicirala, moške voščilnice mi ne gredo dobro od rok. Tako sem dodala malo vrvi in pa gumbek za popestritev.


The challenge over the Lili'sLiitle Fairies is "time to play." I decided for LOTV stamp Aeroplane. Ohhh isn’t he having some serious fun! I colored the image with BIC markers which wasn’t easy at all, because they don’t have as many color combinations as Copics do. Well I won’t complain, they are as far as price goes quite good replacement for Copics … This time my card is really simple (I find boy’s/man’s cards extremely difficult, the embellishment must be at the minimum, phew :)). So I added some string and a button to add some variety to the card. And that’s about it …Od straniDetajlčkiHvala bogu, da so se temperature nekoliko znižale. Končno lahko malo zadihamo. Trenutno se ukvarjam s popravki diplome in res vam povem, da sem razočarana nad našimi mentorji. Prav vseeno jim je! In to na študiju andragogike!!! Če bi bila sama mentor ali učitelj bi res ravnala drugače ... no, pa dosti pritoževanja, upam le, da se bo na koncu vse dobro izteklo, bil bi že čas.


Thank god that temperatures dropped a little. We can finally breathe! I am really busy whit finishing my diploma lately …and boy these mentors are really sloppy! They don’t give a rat’s ass for you. And fancy studying andragogy!!! I would be sooooo different if I would be a teacher …well I’ll stop nagging, I just hope everything turns up ok.
.

Upam, da se imate lepo in hvala za obisk. 

Hope you are having a nice week and thanks for stopping at my blog.

 
Mojca***

9 komentarjev:

Renata pravi ...

Prava fantovska, lepa zeloo.

Klara pravi ...

Mojca, tvoja čestitka je čudovita...nič ji ne manjka in ničesar ni preveč. Vrvica z gumbkom je pa pikica na i... Srečno z diplomo... :))

Anita pravi ...

Mojca, your card is absolutely adorable! I love the LotV images and you've colored this little man perfectly.

Doreen pravi ...

This is just gorgeous,love the image....fab texture.xxx

Beate pravi ...

Adorable image, great coloring and card.
Hugs and smiles

Kirena pravi ...

Prava fantovska, igriva in navihana.

Vladuška pravi ...

Tudi meni se zdi, da si tole čestitko nadvse lušno sestavila skupaj in je prava taka fantovska. Držim pesti, da se ti z diplomo zadeve iztečejo čimprej in čimboljše. Je pa s temi doplomami res tako, da se na koncu vpršaš, za koga sem se tako matrala. Ampak na koncu koncev delamo take stvari tudi zase, da se nekaj naučimo, to je edina tolažba.

Janja pravi ...

Prav luštno si jo sestavila in pobarvala. Lp

Maria Therese pravi ...

Fabulous boys card!!

Thank you for the link to the hexagon punch ♥