sreda, 30. maj 2012

Tilda balerina

Danes pa je čas za Tildo ... Že lep čas občudujem te prečudovite voščilnice, ki so navadno zelo bogato obložene. Pa sem se odločila, da še sama poskusim. In res mi je bil motiv Tilde balerine tako prikupen, da sem jo skombinirala v rjavo roza kombinaciji z nepogrešljivimi rožicami ob strani. Nisem se mogla upreti niti njeni kroni, ki sem jo prevlekla s Stickelsi in dodala še malo perlic ... in "voila" ...










Prijavljam jo na: Disdigidesigns challenge
                             Simonsaysstamps challenge
                             Just Magnolia Challenge

petek, 25. maj 2012

Voščilnica z verzom

Moja voščilnica je tokrat bogatejša za en element - dodala sem ji namreč čudovit življenski verz Georga Eliota. Vseskupaj sem še okrasila z liquid pearls, malo satenastega traka in rožicama. Preprosto in učinkovtio, zato tudi to prijavljam na izziv Craftalnice in pa izziv PapertreyInk.

Želim vam prečudovit vikend, čeprav trenutno kaže, da nas bo zopet dodobra zalilo. ;)

Mojcaxxx






sreda, 23. maj 2012

Manj je več

Za izziv Craftalnice sem se odločila, da uporabim tele prelepe štampilke od Artemia. Metulji so mi bili vedno pri srcu sploh na voščilnicah. Da pa bodo malce posebni sem jih prevlekla z Glossy Accents. Popolnoma preprosta, tako kot zahteva izziv;)








petek, 18. maj 2012

Freebie


Da bo petek bolj živahen sem za vas pripravila majhen posladek. Mogoče pride kateri kdaj prav.

Uživajte v prihajajočih prostih dneh.

Mojca xx


                                                                                 png



                                 
                                                                                jpg


sreda, 16. maj 2012

Rožice

Ker je pomlad so rožice v polnem razcvetu. Tako sem se odločila, da se končno lotim odtiskov, ki jih imam doma že kar lep čas in nastale so sledeče voščilnice ...





Nastali sta še dve samo v drugačnih barvah. Nič posebnega, dodala sem še malo Glossy Accents na sredino cvetov, a se na žalost na sliki ne vidi.






Voščilnico prijavljam na izziv: Bunny Zoes Crafts

petek, 11. maj 2012

Vila in škatlica piškotov

Ker je pred kratkim kolegica praznovala rojstni dan sem se odločila, da ji za to priložnost podarim voščilnico in pa ročno narejeno škatlico z domačimi piškoti, saj je strašno sladkosneda. Škatlica je sicer kupljena in oblepljena z decopatch tehniko. Pokrov je pobarvan z akrilno lak barvo in okrašen z Marianne Creatables rožami.

Voščilnica je pa digi štampiljka vile. Krila sem ji poudarila s Stickelsi, da se lepo svetijo.

Želim vam en prelep sončen vikend.

Mojca









sreda, 9. maj 2012

Punčka z regratovo lučko

Tale LOTV odtisek imam doma že precej časa in včerja zvečer ga enostavno insem mogla več pustiti pri miru. Tako je nastala tale voščilnica. Okrog deklice sem dodala še nekaj metuljčkov ter ji krilca in regratovo lučko okrasila z Sticklesi, da se malce svetijo. Končno sem si naročila tudi nestije Scalloped Circles in se vanje že popolnoma zaljubila :)

Pozdravček!



petek, 4. maj 2012

Fantek je!

Tokrat sem se lotila bolj "dojenčkastih" voščilnic. Odločila sem se da na navadno osnovo nalepim voziček, ki je sestavljen iz krga, ki sem ga prerezala na pol in ga na eni strani okrasila s čipko na drugega pa prilepila tanek papir, ki sem ga obrezala z valovitim rezom. Takole sta nastali dve podobni voščilnici.