torek, 31. januar 2012

Tablica opomnikov (napiši-zbriši)

Na StampTV sem zasledila tale prečudovit tutorila, kako izdelati tablico na katero lahko s flumastrom za pisanje po tabli pišemo opomnike ali pomembne stvari, ki jih v dnevu ne smemo pozabiti. Ko je oponik mimo, enostavno z robčkom pobrišemo napisano in že je pripravljena za nov opomnik.


nedelja, 29. januar 2012

Medvedki Valentinčki

Tole digi štampiljko sem našla pri StampFary. Ti njihovi medvetki so tako cute, da sem enostavno morala izdelati dva medvedka za valentinovo. Skrčke in nosek sem prevlekla z Glossy accents, da pridejo bolj do izraza. A nista luštna :)



Rojstnodnevna

Na internetu sem našla dve lepi digitalni štampiljki, ki sem ju takole sestavila...


Valentinovo 2

Še nekaj preprostih valentinčkov ;)




Origami škatljice

V reviji Unikat sem videla tele prelepe origami škatljice in sem se takoj lotila dela. Ampak navodila so bila malce čudno napisana, zato sem še malo pobrskala po netu in končno mi je uspelo ...





četrtek, 19. januar 2012

Prvi Valentički ...

Letos sem se odločila, da izdelam tudi nekaj voščilnic za valentinovo. Zelo so mi všeč te male čestitke kamor lahko napišemo preprosto, jedernato sporočilo.



Zadnja je v malce neobičajnih barvah, ampak meni je bila tale digitalna štampiljka tako všeč, da se ji nisem mogla upreti ;)

Presprosta rojstnodnevna

Nisem kaj dosti komplicirala ... nastalo je tole ...

četrtek, 12. januar 2012

ponedeljek, 9. januar 2012

Mak

Včeraj sem dobila v dar prtičke na katerih je prelep mak. Takoj sem se spravila na delo, da bi oblikovala iz njih čisto preprosto voščilnico. Pri tem sem sledila temu tutorialu, ki je ressss odličen za prtičke.

Pa še ena rožica

Zopet malce drugačno odpiranje ... če ni je že kar nezanimivo hehe. No pa saj ni nič kompliciranjega. Štampiljak je pobarvana Trend Line glitter pisali, krogec z napisom pa je prevlečen z glossy accents. Ker seveda nimam nič s čemer bi lahko na hitro naredila luknjice (kot za šiv), sem vzela ravnilo in na 3 milimetre delala luknjice s pomočjo šivanke in podlage za miško - ne priporočam! Imam boleč prst... ;P Ozadje tik pod štampiljko pa je narejeno s štampiljko My Paper World Big Corner Elements, ki sem jo odtisinila z distress inkom Peeled pain ter osenčila potem z isto blazinico in Vintage foto.


Oranžno-rdeča

Tale voščilnica pa je enaka kot tista z metuljem, ki sem jo objavila nekaj objav nazaj. Kako se izdela tole oranžno rožico pa sem vam že razrkila v eni izmed starejših objav - na ta način s pomočjo malo traku lahko dobite hiter okrasek.



Voščilnice z različnimi pregibi

Ne vem kaj me je obsedlo, ampak zadnje čase res obožujem vočilnice, ki se na različne načine odporajo. Takole je nastala tale s 6 pregibi. Obožujem rjavo-zeleno kombinacijo.















sreda, 4. januar 2012

Škatljica s svčekami za novo leto

No pa še vedno nisem oddala vseh novoletnih daril. Tale škatljica še čaka na lastnico.




Rdeč papir je iz serije Tilda. Ptičku sem dodala na kapico (beli del) Stickelse Star Dust in kapico pobarvala s gliter pisali Trendlin, ki se prav tako lepo svetijo.

Košarica svečk

V tole košarico bi sicer bolj pasala kakšna novoletna jajčka, ampak ker za to še ni čas sem se odločila, da vanjo postavim dišeče svečke.


Metulji

Še vedno mislim na izziv craftalnice in tokrat sem se odločila za metulje, te prelepe male živalice.



   

Metulj je odtisnjen z Versa Mark blazinico in embosiran s Super fine detail prozornim embosing prahom od Rangerja. Štampiljka trave je iz seta My Paper World Flowers and Butterflies in je odtisnjena z blazinico ColorBox Evergreen. Potem sem vseskupaj prekrila z distress inki - Spiced Marmalade, Peeled Paint in Mustard Seed. Na metulju sem krila prevlkela s Sticklesi Star dust, ampak se na sliki na žalost ne vidi tako dobro. Tole je res ena fajn zadeva, tako da priporočam ;) Uporabljeni pa sta tudi šabloni Spellbinderovih nestijev - Standard Circle Large in Lacey Circle.