petek, 28. oktober 2011

Vrečke...

Lotila sem se izdelave papirnatih vrečk v katere lahko damo manjša darilca. Priročno, če se nam ne ljubi zavijati darila ;)


Še en tagec ...

Še vedno mi hodi tale izziv na craftalnici po glavi, zato je nastala še ena čestitka v obliki tagca. Tagec z napisom je prevlečen z Glossy accents, metuljček je narejen s štanco in ob robu osenčen z distress blaznico, notranjost pa sem prevlekla z Quickie Glue pisalom ter čez posula bleščice.






torek, 25. oktober 2011

Še vedno sem pri takcih ...

No pa sem se lotila pop-up čestitke. Sploh mi je pobrala polno živcev, ampak tule je. Prva. Če se bi katera rada lotila prilagam link po katerem sem tudi sama delala. Ne vem sicer kaj točno sem mislila s tisto štampiljko v notranjosti, ampak drugič bo definitivno boljše ;)


Mila

Lotila sem se izdelave mil. No pa da ne bo pomote, milo sem kupila glicerinsko že obdelano, zadevo stoplila, dodala raznorazne dišavice in bleščise in nastalo je tole:











Podstavki pa so narejeni iz mase keramiton in pobarvani z navadnimi temperami ter prevlečeni z lakom za čolne. V sama milca lahko dodate marsikaj. Lahko se kupijo tudi barve v hobbyart trgovinah, lahko pa se doda vse kar je koži prijaznega, kar se torje najde v kuhinji :) (sama sem dodala med, vanilijevo esenco za peko in aromo pomaranče).

sobota, 22. oktober 2011

Tagci

Jah, matrala sem se in matrala pa je nastalo tole ... Nisem še čisto vešča z embosingom pa je tam pa kje kaka pikica pa tudi tagec je na roke narejen in tukaj res zavidam enim, ki imajo hroščka ali sizix :)

Torej danes nič posebnega, bel odtisek je narejen s štepilko in  versa mark blazinico, embosiran z belim prahcem. Rožica je iz serije Color me crazy. Nisem se je odločila barvati, ker se mi je zdelo, da bela na modri podlagi boljše izpade.




sreda, 19. oktober 2011

Moja druga strast je fotografija

Danes sem se odločila, da vam predstavim še eno izmed mojih strasti, poleg ročnih spretnosti. In sicer je to fotografija in predvsem koncertna fotografija. Ker sem mahnjena na glasbo veliko hodim po koncertih ter tako tudi objavljam za stran The Rocktologist.

Prejšnji četrtek sem se potepala v Padovi na legendarnem Alicu Cooperju. Ja res je malce že v letih, ampak z energijo pa nič ne "špara". Bilo je res čarobno. Med koncertom pa se mi je vseeno utrnila misel, kako je danes dojemanje takšne zvzde iz 70-tih zelo drugačno. Mladi so noreli le na njegove hite in njegov performans snemali z mobilnimi telefoni. Zdelo se mi je kot da ne slišijo njegove glasbe in sporočila. Nikakor se nisem uspela rešiti občutka, kaj vse sem zamudila, ko so ljudje še hodili na koncerte zato, da se bodo napolnili s to čudovito energijo, ki ti jo glasbenik lahko ponudi...



















Celotno galerijo in reportažo pa si lahko preberete tukaj (je v angleškem jeziku).

sreda, 12. oktober 2011

Še vedno sem jesenska

Jesen je res lepa. Barve so čudovite in tudi jaz sem se odločila za še eno oranžno-rjavo čestitko.
Motiv je embosirana roža (štampiljka), osenčena z distress inki ter dodana rožica z gumbkom.















Pa še en detajlček ...



Jesenska ...

Ena jesenska ... prijavljena tudi na izziv creftalnice:



































Posebnost je samo temnorjava podlaga, ki sem jo naredila sama in sicer s pomočjo Watermark resist blazinice. Z njo sem potapkala štampiljke in jih odtisnila.

ponedeljek, 10. oktober 2011

Nekaj starega ... čestitka...



























Torej gre za Easel card. Vila je iz serije papirjev Fantazijske vile, pod vilo je izrezan ovlani kvadratek iz The Linen Closet Matstakck. Za to, da čestitka stoji pokončno pa sem v notranjost dodala perle Pearls Kaisercraft.

Blog

No pa sem si tudi sama umislila blog. Seveda predvsem zato, da vam pokažem svoje izdelke.
Rada ustvarjam , ... več sledi.